Maak kennis met AVPL Zakelijk

De Academie voor Psychologica is een opleidingsinstituut gespecialiseerd in de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Vanuit AVPL Zakelijk geven wij een scala aan trainingen, workshops en coachingstrajecten gericht op (persoonlijk) leiderschap en ontwikkeling. Wij stemmen onze trainingen en workshops af op de wensen en behoeften van een organisatie. Desgewenst verzorgen wij ook incompany trainingen.

Organisatieontwikkeling

Welke richting wil een organisatie op? Hoe houdt een organisatie haar medewerkers aangehaakt bij een bepaalde missie en visie? Als leidraad voor de ontwikkeling van organisaties, hanteren wij het NLP-model: Logische Niveaus. Wanneer een organisatie stagneert in de beoogde ontwikkeling, dan zijn de niveaus van de Logische Orde vaak niet met elkaar afgestemd. Onze trainingen, workshops en coachingsmogelijkheden zijn gericht op het in kaart brengen van de organisatiestructuur en het afstemmen met de missie, visie en identiteit.

Gratis adviesgesprek

Ons team van ervaren coaches staan voor je klaar om je te helpen bij het formuleren van jouw wensen en aanscherpen van je ontwikkelingsvraag.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

of neem contact op via:

Daarom kies je voor Academie voor Psychologica