Organistaties

Organisatieontwikkeling

ln leiderschap

Elke organisatie begint met een missie met een bepaalde positionering en identiteit. Echter hoe vertaalt dit zich naar een visie? Wat vindt de organisatie belangrijk en hoe uit zich dit in de kwaliteit van de medewerkers van de organisatie?

Een draagt zijn visie uit, vertaalt deze naar duidelijke doelen en bepaalt de strategie. Het gebruikt de juiste structuur en middelen en richt het proces en haar teams in om het juiste
resultaat te bereiken. Dit vraagt naar een afstemming tussen mens, organisatie en omgeving. Waar vraagt de markt om, wat gebeurt er in de markt en welke kennis en competenties heeft de organisatie nodig om in deze vraag te voorzien en die aan verandering onderhevig is.

De Academie voor Psychologica helpt graag in deze afstemming tussen mens en organisatie.

Aanbod

Organisatieopstelling

Bij deze training helpt Academie voor Psychologica u met het vinden van de oorzaak van het slecht functioneren van een systeem of een subsysteem. Bekijk hier een aantal oorzaken die hieraan ten toeslag liggen.

Missie & Identiteitsontwikkeling

Vanuit de marketing weten we dat de missie van het bedrijf het belangrijkste is wat er moet worden omschreven. De missie beantwoord een aantal vragen: ‘wat willen wij, hoe willen wij dat bereiken en welke waarden en normen vinden wij belangrijk?’ Met de training Missie & Identiteitsontwikkeling bereiken we:

  • Vaststellen van de Missie en Identiteit van het bedrijf of organisatie
  • Belangrijkste normen en waarden
  • Doorvertalen naar Capaciteiten, Gedrag en Context

Innovatie Theorie U

Bij het oplossen van problemen denkt men in een organisatie in een cirkelredernatie. Omdat we denken vanuit onze vooronderstellingen en overtuigen komen we steeds in hetzelfde denkkader waar het probleem is ontstaan. Met de training van Academie voor Psychologica helpt men vragen en problemen te bekijken vanuit een open mind. Hierdoor kunnen problemen beter opgelost worden.

afvink Internationaal gecertificeerde NLP trainers

afvink Ruime praktische ervaring in het bedrijfsleven/ achtergrond

afvink Kleine groepen, betrokken trainers

afvink Altijd bij u op locatie

afvink Transparant, what you see is what you get.


Samen werken aan één missie

 

Contact


Larikslaan 6 (j)
3833 AM Leusden

T: 085-8768886
KvK: 62198203

Facebook Academica voor Psychologica