Organisatie ontwikkeling

Team- en Organisatieontwikkeling

Elke organisatie begint met een missie met een bepaalde positionering en identiteit. Echter hoe vertaalt dit zich naar de visie? Wat vindt de organisatie belangrijk en hoe uit zich dit in de kwaliteiten van teams en de individuele teamleden?

Een organisatie draagt zijn visie uit, vertaalt deze naar duidelijke doelen en bepaalt de strategie. Het gebruikt de juiste structuur en middelen en richt het proces en haar teams in om het juiste resultaat te bereiken.

Dit vraagt naar een afstemming tussen mens, organisatie en omgeving. Waar vraagt de markt om, wat gebeurt er in de markt en welke kennis en competenties heeft de organisatie nodig om in deze vraag te voorzien en die aan verandering onderhevig is?

Met de juiste afstemming en reflectie verhoog je de interactie en de professionaliteit binnen teams, waardoor de efficiency, productiviteit en gezamenlijke ontwikkeling. De Academie voor Psychologica helpt in deze afstemming tussen mens, teams en organisatie.

Aanbod

De Academie voor Psychologica biedt diverse op-maat programma’s aan ten behoeve van missieontwikkeling, teamontwikkeling, verhogen van de teamefficiency, teamvorming, teamcoaching en -intervisie.

In dit kader kunnen tevens instrumenten zoals Insights Discovery en Talenten Motivatie Analyse (TMA) worden ingezet.

Programma

  • Op-maat programma

Prijs

  • Op aanvraag.

afvink Internationaal gecertificeerde NLP trainers

afvink Ruime praktische ervaring in het bedrijfsleven/ achtergrond

afvink Kleine groepen, betrokken trainers

afvink Altijd bij u op locatie

afvink Transparant, what you see is what you get.


Samen werken aan één missie

 

Contact


Larikslaan 6 (j)
3833 AM Leusden

T: 085-8768886
KvK: 62198203

Facebook Academica voor Psychologica