Medewerkers

Medewerkers: de belangrijkste factor binnen de organisatie

Medewerkers, de belangrijkste factor van de organisatie. Ze doen tenslotte het werk, zonder medewerkers wordt er geen werk verzet. Daarom is het belangrijk dat uw medewerkers gemotiveerd zijn en effectief en goed werk leveren. Om dit te verbeteren biedt Academie voor Psychologica een aantal workshops aan.

Vitale kracht – Re-integratie

Dit traject helpt medewerkers om weer op een gezonde en vitale wijze aan het werk te gaan zonder dat ze mentale of fysieke klachten krijgen. Ze blijven na dit traject in balans ook bij toenemende stress. Ze kunnen goed hun grenzen aangeven en zijn effectief in hun werkzaamheden. Lees meer over het traject: vitale kracht - re-integratie.

Vitaal werken – Topfit

Vitaal werken met behulp van een TopFit traject is gericht op het reactiveren van waardevolle medewerkers. Deze werknemers zijn als het ware ‘vastgeroest’ en roepen voor de organisatie een tegenstrijdig gevoel op. Lees meer over het traject: Topfit.

Loopbaanbegeleiding                

Loopbaanbegeleiding bestaat uit een intensief coaching traject. Hierin wordt op een heldere manier gekeken wat iemand wil bereiken in zijn loopbaan. Dit kan variëren van het verbeteren van de eigen prestaties tot de mogelijkheden van een nieuwe functie als doelstelling, eventueel als onderdeel van een eigen persoonlijk ontwikkelplan.

Out of the Box – Theorie U

Medewerkers hebben nogal eens de neiging hun problemen op te lossen via een zogenaamde cirkelredenatie; een manier van denken die meestal niet tot de gewenste oplossing leidt. Door deze training leren medewerkers om in een andere state te komen, waardoor ze wel op de oplossing kunnen vinden. Lees meer over Out of the box denken en Theorie U

Assertiviteit

De workshop Assertiviteit is gericht op het innemen van je plek en je verantwoordelijkheid. Vaak heeft een medewerker het juiste voor ogen, doch durft dit niet uit te spreken of laat zich overrulen door een collega. Dit heeft een burchtreactie tot gevolg en leidt tot het onvoldoende benutten van iemands visie, mening en ervaring.

Personal Branding

De workshop personal branding is erop gericht om jezelf beter neer te zetten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in je loopbaan of die zelfstandige ondernemer die op gesprek gaat bij zijn potentiele klant. In beide gevallen vraagt dit om een stukje ondernemerschap in het positioneren van jezelf en je eigen toekomst.

Individuele coaching

Wij verzorgen verschillende vormen van individuele coaching. Hierbij hebben we de doelen om:

  • Bewustwording en persoonlijke groei te realiseren
  • Vergroten van het zelfvertrouwen
  • Exploreren, ontwikkelen en toepassen van je eigen mogelijkheden

Talenten motivatie analyse

Mensen zijn het meest gemotiveerd, effectief en succesvol in werk dat het dichtst bij hun ware aard ligt. Vanuit dit uitgangspunt zet de TMA Talentenanalyse uw kandidaat centraal en op de troon die hem past.  De TMA talentenanalyse maakt het mogelijk een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden te maken.

Insights Discovery

Insights Discovery is een uitstekend hulpmiddel voor het leren kennen van de eigen werkstijl in al zijn nuances en te begrijpen welke invloed dit heeft op zakelijke relaties en de relatie bijvoorbeeld binnen een team.

afvink Internationaal gecertificeerde NLP trainers

afvinkRuime praktische ervaring in het bedrijfsleven/ achtergrond

afvink Kleine groepen, betrokken trainers

afvink Altijd bij u op locatie

afvink Transparant, what you see is what you get.


Samen werken aan één missie

 

Contact


Larikslaan 6 (j)
3833 AM Leusden

T: 085-8768886
KvK: 62198203

Facebook Academica voor Psychologica