Insights discovery

Insights Discovery

ln leiderschapKrijg een diepgaand inzicht in uzelf en uw collega's. Ontdek de betekenis van voorkeuren en gedrag. Leer af te stemmen op en verbinding te maken met anderen om zo sterke en effectieve relaties te ontwikkelen. Insights Discovery is een krachtig en nauwkeurig instrument voor het in kaart brengen van iemands persoonlijkheidsprofiel. Het systeem is gebaseerd op het werk van Carl Gustav Jung en maakt gebruik van een kleurentaal om de unieke persoonlijke voorkeuren van mensen inzichtelijk te maken. Insights Discovery is een uitstekend hulpmiddel voor het leren kennen van de eigen werkstijl in al zijn nuances en te begrijpen welke invloed dit heeft op zakelijke relaties en de relatie bijvoorbeeld binnen een team.

Resultaat

Insights Discovery helpt u om het zelfinzicht te vergroten en hoe u reageert op mensen en situaties. Het toegankelijke model kan gebruikt worden in individuele begeleidingstrajecten als ook in het kader van teamontwikkeling.

Het uitgangspunt van het Profiel is dat elke persoon uniek is en unieke kwaliteiten heeft. Het kleurensysteem is eenvoudig en makkelijk te onthouden kleurensysteem. Het positief, ondersteunend taalgebruik bevordert het gevoel van ‘ik ben OK, jij bent OK!'

Elk persoonlijk Profiel biedt informatie over de kwaliteiten en mogelijke beperkingen, communicatiestijl en waarde voor het team van de desbetreffende persoon. Bovendien reiken wij ontwikkelsuggesties voor verbetering van de effectiviteit, zowel op persoonlijk als op team niveau.

Programma

  • Individueel profiel als onderdeel van een begeleidingstraject
  • Workshop in het kader van teamontwikkeling bestaande uit 2 dagdelen
  • Op maat programma

Prijs

Op aanvraag.

Praktische Informatie

Insights Discovery is toepasselijk bij de volgende individuele trajecten en/of opleidingen:

Insights Discovery is toepasselijk bij de volgende team- en/of organisatietrainingen:

afvink Internationaal gecertificeerde NLP trainers

afvink Ruime praktische ervaring in het bedrijfsleven/ achtergrond

afvink Kleine groepen, betrokken trainers

afvink Altijd bij u op locatie

afvink Transparant, what you see is what you get.


Samen werken aan één missie

 

Contact


Larikslaan 6 (j)
3833 AM Leusden

T: 085-8768886
KvK: 62198203

Facebook Academica voor Psychologica