Benieuwd naar Academie voor Psychologica, onze opleidingen, workshops en organisatie-aanbod? In de gratis brochure vind je meer informatie over de organisatie en onze activiteiten. Vraag de brochure eenvoudig aan via het formulier. Het wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd.

Vul onderstaand formulier in

  Brochure per e-mailBrochure per post

  Velden met een * zijn verplicht

  Bekijk de video

  Daarom kies je voor de Academie voor Psychologica

  NLP ervaringen van (oud-)cursisten

  Ik vind mezelf veel zekerder en sterker geworden. Veel meer rust. Ik ben goed ook met mijn valkuilen, ik kan nu loslaten en zakelijk blijf ik niet zitten met vraagtekens.

  Gerda

  De cursus NLP Practitioner in Hoogeveen heeft me veel nieuwe inzichten gebracht, waardoor ik meer uit mijn leven kan halen. Echt een verrijking, ik kijk erg uit naar de Masteropleiding. Top, Cor en Laila! Voor meer informatie over mijn ervaring met de NLP Practitioner kunt u me bellen, telefoonnummer kunt u via de Academie voor Psychologica opvragen.

  Elly Kiel

  Over Arjan:
  Rustig betrouwbaar en prikkelend. Fijn dat je zo nu en dan ook iets met familieopstellingen deed.

  Helmi

  Ik ben weer dichter bij mezelf gekomen. Kan nu mijn grenzen stellen. Loslaten en verantwoordelijkheid laten waar die thuishoort. Ik ben milder geworden voor mezelf en voor anderen

  Helma

  (Pop)muziek is een deel van mijn leven. Het nr “Vrij” van Marco Borsato geeft perfect aan wat de NLP Practitioner met mij gedaan heeft. Ik heb mijzelf leren kennen en kan nu bepaalde dingen vanuit een ander perspectief bekijken, waardoor er ook weer nieuwe mogelijkheden komen.

  Gert Askes

  Over Arjan:
  Je straalt rust uit, stelt kritische vragen en hebt veel kennis.

  Gertruid

  Ik heb veel geleerd over mezelf en dat ik beter voor mezelf moet zorgen. Ook in de relatie met mijn vriend heeft het veel inzichten gegeven.

  Helmi

  Ik ben veel opener geworden en sta dichter bij mezelf. Ook ben ik milder voor mezelf en mijn omgeving.

  Niels

  De NLP Practitioner bij de academie; een ontdekkingsreis was en is het nog steeds! Inzichten krijgen in jezelf en in de ander. Door je angst heengaan, intens genieten van een goed gevoel als je merkt dat je je anders gedraagt, anders tegen mensen, dingen aankijkt, meer begrip, meer respect voor de ander. Vooral blij zijn met jezelf, dat geeft en gaf de academie mij en dat maakt me gelukkig.

  Dinie Hekman

  Aankomende opleidingen

  [fusion_events cat_slug=”” number_posts=”4″ columns=”4″ picture_size=”cover” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]
  Naar agenda